Hangi Doğal Taş Neye İyi Gelir?

Hangi Doğal Taş Neye İyi Gelir?

Doğal Taş Mucizesi

 

Onlar yüzyıllardır yeryüzünde… Doğal taşlar, milyonlarca yıl önce oluşmuş maddelerdir. Bu kadar uzun zamandır var olmalarıyla ilgili olarak her biri, hayli yüklü miktarda kozmik bilgi taşır.

Kristalize yapıda olduklarından, onlar genel olarak, "kristal” diye de adlandırılabiliyor. Sahip oldukları yüksek titreşimle doğal taşlar, çevrelerindeki diğer maddeleri etkileyebilir. Elbette, insan vücudu da, doğal taşların titreşiminden etkilenmekte.

İnsanlık, doğal taşların bu etkisinden, kadim zamanlardan beri haberdar. Alternatif tıbbın yeniden popüler olmasıyla, doğal taşlar tekrar gündeme geldi. Son yıllarda, modern çağın modern insanları da onların etkilerinden yararlanmakta.

Peki, Hangi Doğal Taş Neye İyi Gelir? Farklı frekanslara sahip olan taşlar, farklı faydalar sağlamakta.

 

Oniks Taşının Faydaları Nelerdir?

 

Oniks taşı, olumlu ve dengeli bir zihin durumu ortaya çıkarır. Bu sayede, aşırı stresin ve özgüven sorunlarının azaltılmasında oniks taşından faydalanılabilir. Oniks ayrıca, çakra dengeleme ve pozitif enerji akışının elde edilmesinde işlev görebilir.

 

Yeşim Taşının Faydaları Nelerdir?

 

Yeşim taşı da çakra dengeleme de etkin rol oynayan taşlardan. Negatif enerjinin bedenden uzaklaştırılması, toksinlerin atılması, adet ağrılarının azaltılması ve dengeli bir duygu durumunun ortaya çıkarılmasında yeşim taşından yardım almak mümkün.

 

Kuvars Taşının Faydaları Nelerdir?

 

Kuvars taşının en bilinen özelliği, beyin işlevlerini uyarması. Bu sayede kuvars, berrak, odaklanmış bir zihin durumunun oluşmasına etki eder. Korku, öfke, kıskançlık gibi olumsuz duyguların yatıştırılmasını sağlayan bu taş ayrıca, elektronik cihazlardan yayılan radyasyona karşı da belirli oranda koruma gerçekleştirebilir.

 

Mercan Taşının Faydaları Nelerdir?

 

Bu taş, ciltle ilgili sorunlarda gözle görülür etkilerde bulunmakta. Başta sedef hastalığı olmak üzere, birçok cilt sorununun önlenmesi ya da tedavisinde mercan taşı, yardımcı araç olarak fonksiyon görebilir. Konsantrasyon problemlerinin azaltılmasında da mercan iş görebilmekte.

 

Havlit Taşının Faydaları Nelerdir?

 

Havlit taşı, diş ve kemik sağlığı üzerindeki olumlu etkileriyle öne çıkıyor. Onu ayrıca, öfke ve stres gibi yıpratıcı duygu durumlarının hafifletilmesinde kullanmak mümkün. Havlit, huzurlu bir zihin elde etmede başarıyla işlev görecektir.

 

Doğal Taşlar Tedavi Edici Değildir!

 

Hangi Doğal Taş Neye İyi Gelir konusunu, hastalıkları onlarla tedavi etme isteğiyle sorgulamayın. Taşların etkileri kesinlikle tamamen tedavi edici değildir, bunlar yalnızca, tedaviye yardımcı araç olarak kullanılabilirler. Hastalıklar için tıbbi tedavi her zaman önceliğiniz olmalı.

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.