Bebek Görme Hediyesi mi Arıyorsunuz?

Bebek Görme Hediyesi mi Arıyorsunuz?

Bebek Sevincini Hediyelerle Paylaşın

 

Avrupa ve Amerika’da "baby shower” adıyla düzenlenen, parti konseptine sahip organizasyonun en önemli uygulamalarından biri, anneye, doğacak bebek için hediye sunmaktır. Ülkemizde de doğumdan sonra bebek sahibi olmuş aile, akrabalar ve dostlar tarafından ziyaret edilir ve bu ziyaretlerde bebeğe çeşitli hediyeler sunulur. Yani yeni doğmuş ya da beklenen bebek için aileye hediye vermek, birçok kültürde karşımıza çıkan bir adet.

Uygulanışında birtakım farklılıklar var, fakat farklı kültürlerdeki bu adetlerin arka planındaki niyet aynı; Bebeğin gelişini kutlamak ve aileye hem maddi hem de manevi destekte bulunmak.

Sevdiklerinizin bebek sevincini paylaşmak için hediye arıyor ama neyin uygun olacağına karar veremiyorsanız, bu önerilere göz atmanızda fayda var.

 

Neleri Bebek Görme Hediyesi Olarak Kullanabilirsiniz?

 

Bebek görme hediyesi, bir diğer deyişle yenidoğan hediyesi için geleneksel ve modern seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Peki, bunlar neler?

Altın

Geleneksel bebek görme hediyesi, altındır.

Bebek sahibi olmuş çiftin yakınları, maddi durumlarına göre, uygun maddi değere sahip bir altını yenidoğan hediyesi olarak bebeğe takarlar. Bu altın, anne baba tarafından bebeğin masrafları için kullanılabilir veya başka durumlarda değerlendirmek üzere saklanabilir.

Bebek Aksesuarları

Bebek takılarını da yenidoğan hediyesi olarak değerlendirebilirsiniz. Nazar iğneleri, bu amaçla sıkça kullanılmakta. Bunlar çengelli iğne formuna sahiptir. Çeşitli figürler ve/ veya taşlarla süslü nazar iğneleri bulabilirsiniz. Bunların kuşkusuz en özelleri, bebeğe özel tasarımlar. Nazar iğnesinin üzerine bebeğin ismini ve/ veya doğum tarihini yazdırarak onu bebeğe özel hale getirebilir, hediyenin manevi değerini arttırabilirsiniz. Emzikler de isimli tasarımlarla şık ve anlamlı birer yenidoğan hediyesine dönüşebilir.

Özel tasarım ayrıcalığı katabileceğiniz bir diğer bebek görme hediye alternatifi, bileklikler. İsimli Bebek Bileklikleri, sık tercih edilen yenidoğan hediyelerinin başında geliyor. Bunlarda da bebeğin ismine ve/ veya doğum tarihine sevimli figürler eşlik edebilir.

Fonksiyonel Hediyeler

Tüm bunların yanı sıra, anne babanın bebek bakımı için gereksinim duyacağı ürünleri de yenidoğan hediyesi olarak sunabilirsiniz.

Tulum, yelek gibi bebek kıyafetleri, patik, çorap, bebek banyo ürünleri gibi alternatifler bu amaçla kullanılabilir.

 

Özel Tasarım Ayrıcalığı Yenidoğan Hediyelerinde

 

Tasarımında imzanızın bulunacağı isimli nazar iğneleri, isimli emzik veya İsimli Bebek Bileklikleri Gümüş şıklığıyla Gümüşistan’da.

Şık yenidoğan hediyelerine dönüşecek ürünlere online mağazamızdan sahip olabilirsiniz.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.